E hëna – 24 tetor, ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 20 Tetor, 2022 14:45

E hëna – 24 tetor, ditë jo pune për të gjithë qytetarët

Dita e luftës revolucionare të Maqedonisë – 23 Tetori, gjegjësisht 24 Tetori i vitit 2022 (e hënë) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Siç informon Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, kjo ditë është ditë jo pune sipas Ligjit për festa të RMV-së (“Gazeta zyrtare e RM-së” nr.21/98 dhe 18/07).Nga MPPS të gjithë qytetarëve ua urojnë festën.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 20 Tetor, 2022 14:45

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...