Dy banorë të Gostivarit kafshohen nga qent endacak

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 29 Gusht, 2023 11:18

Tridhjetë e gjashtë vjeçari D.P. nga Gostivari mbrëmjen e djeshme (28-gusht) në ora 22:40 në SPB-Tetovë ka raportuar se është kafshuar nga një qen endacak në rrugën “Zhivko Brajkovski” në Gostivar.

Në të njëjtën kohë dhe në të njëjtin vend, nga një qen endacak është kafshuar edhe Gj.Gj (27) nga Tumçevishti i Gostivarit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 29 Gusht, 2023 11:18