Drejtori Bexheti vizitoi zyrat e renovuara të filialit në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Nëntor, 2022 20:45

Drejtori Bexheti vizitoi zyrat e renovuara të filialit në Gostivar

Drejtori i përgjithshëm i Fondit të Sigurimit Pensional dhe Invalidor, Dritan Bexheti ka përuruar zyrat e reja të renovuara të filialit në Gostivar.

“Vizitat në filialet e tjera do të vazhdojnë edhe në periudhën në vijim. Do të përpiqem që të gjithë punonjësit të ndihen komod në ambientet e tyre të punës ku kalojnë ditën, duke kontribuar në suksesin e institucionit por edhe në shërbimin korrekt ndaj qytetarëve tanë”, tha drejtori Bexheti përcjellë Top24.

Punonjësit falënderuan drejtorin për vizitën, vëmendjen dhe angazhimin e tij gjatë udhëheqjes së tij me institucionin sidhe për investimin e munguar në këtë qendër.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 18 Nëntor, 2022 20:45

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...