Dorëhiqet trajneri i K.F Gostivari, Biroll Topçiu

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Shtator, 2020 19:11

Dorëhiqet trajneri i K.F Gostivari Biroll Topçiu. Informacioni bëhet i ditur nga një komunikatë zyrtare e K.F. Gostivari.

E falemenderojmë trajnerin Birol Topçiu për kontributin dhe profesionalizmin që ka dhënë për klubin dhe gjithashtu e respektojmë vendimin e tij për të dhënë dorëheqje me vetëdëshirë nga posti i trajnerit.

I deshirojmë shëndet në jetë dhe suksese në karierën e tij si trajner, thuhet në komunikatën e K.F “Gostivari”.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Shtator, 2020 19:11