Donacion amerikan në Spitalin e Gostivarit

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Janar, 2023 20:18

Donacion amerikan në Spitalin e Gostivarit

Pas kontakteve me Ministrinë e Shëndetsisë dhe me donatorë të ndryshëm të kompanive nga vendi dhe jashtë vendit tonë, sot në spitalin e Gostivarit pranuam donacionin e radhës në vlerë prej rreth 15.000 eurove (922.000 den), nga kompania e njohur Amerikane Direct Relief me përfaqësi në shtetin tonë edhe atë:

  • Tre (3) stabilizatorë për kontrollin e rrymës elektrike që do të shërbejnë në repartin e sallave të operacionit;
  • Tetëmbëdhjetë mijë (18.000) maska mbrojtëse për personelin mjeksorë, me një kualitet tepër të lartë,
  • Dhe shumë preparate tjera mjeksore që do të shfrytëzohen në të gjitha ambulantat dhe repartet e spitalit.

Drejtori i spitalit Dr.Ylber Ademi, përfaqësuesit të kompanisë Direct Relief z.Daniel Kacarski i shprehu falemenderime për bashkëpunimin dhe donacionin e dhuruar për spitalin tonë dhe në shenjë respekti dhe bashkëpunimi Drejtori Ademi, përfaqësuesit të kompanisë në ditë në vijim pritet ti dhurojë një mirënjohje.

Me respekt
Spitali i Gostivarit
19.01.2023

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 19 Janar, 2023 20:18