Do të ndryshojë çmimi i derivateve të naftës

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 15 Qershor, 2020 16:13

Komisioni Rregullator për Energjetikë njoftoi sot se nga mesnata do të rriten çmimet e derivateve të naftës në Maqedoninë e Veriut.

Sipas çmimeve të reja, benzina EUROSUPER BS-95 do rritet për 1.5 denarë, dhe do të shitet për 59.5 denarë.

EUROSUPER BS-98 do të shtrenjtohet për 1 denar dhe do të shitet për 61.5 denarë.

Dizeli do të shtrenjtohet për 1 denar dhe do të shitet për 51.0 denarë.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 15 Qershor, 2020 16:13