Dita pa WhatsApp

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Tetor, 2022 08:40

WhatsApp del jashtë funksionit! Përdoruesit nuk mund të dërgojnë as të marrin mesazhe. WhatsApp duket se po përballet me një defekt pasi përdoruesit nga e gjithë bota po raportojnë probleme me dërgimin dhe marrjen e teksteve në aplikacion.

Downdetector, një faqe interneti që gjurmon ndërprerjet në internet në të gjithë globin, ka treguar një rritje numrit e përdoruesve që raportojnë ndërprerjen e WhatsApp.

WhatsApp ka hasur probleme edhe në vendin tonë dhe rajonin e gjerë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 25 Tetor, 2022 08:40