Dhunë në familje në Tetovë

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 23 Nëntor, 2022 12:36

Dhunë në familje në Tetovë

T&S

Dje (22-nëntor) rreth orës 19:15 në Tetovë, punonjësit policorë të SPB Tetovë kanë privuar nga liria 45-vjeçarin D.J. nga Tetova, i cili paraprakisht ishte denoncuar nga bashkëshortja e tij 46-vjeçare dhe djali i tij 23-vjeçari që ndodhej në shtëpinë i kishte sulmuar fizikisht. D.J. është ndaluar në Stacionin Policor Tetovë për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 23 Nëntor, 2022 12:36

08
Mar
Kërcënimet dhe sulmet hibride, si dhe sfidat e sigurisë, ishin...