Dhunë në familje në Gostivar

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Shtator, 2022 11:14

Mbrëmë (27-shtator) në ora 20:30, zyrtarët policorë të SPB Tetovë-Departamenti i Punëve të Brendshme Gostivar kanë privuar nga liria 54-vjeçarin N.S. dhe 19-vjeçari B.S. nga një fshat i Gostivarit, të cilin kanë qenë të raportuar nga bashkëshortja e tij e pamartuar 42-vjeçare, gjegjësisht njerka, se e kanë sulmuar fizikisht rreth orës 19:30 në shtëpinë e tyre familjare.

Të dy janë ndaluar në Stacionin Policor Gostivar dhe pas dokumentimit të rastit ndaj tyre do të përgaditet parashtresë përkatëse. GS

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 28 Shtator, 2022 11:14