Devijon vetura në rrugën regjionale Hanet e Mavrovës-Dibër

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 24 Qershor, 2020 11:55

Dje (23-qershor) rreth orës 07 e 45 minuta, në rrugën regjionale Hanet e Mavrovës-Dibër, në atarin e fshatit Rostushë të Rekës së Poshtme, vetura e tipit ,,Tojota” me targa të Gostivarit, të cilën e ka drejtuar 32-vjeçari T.Z. nga fshati Prisojnicë, ka humbur kontrollin ndaj veturës dhe ka devijuar nga rruga.

Në këtë aksident bashkudhëtari në veturë 53- vjeçari Xh.Z. nga i njëjti fshat, ka pësuar lëndime të
rënda trupore, kurse vozitësi ka kaluar vetëm me lëndime tripore.

Dy personat e lënduar janë dërguar në Spitalin e Dibrës, për tju ofruar ndihmë mjekësore.
Në vendin e ngjarjes inspektimin e ka kryer ekipi nga Njësia e Punëve të Brendshme Gostivar. GS

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 24 Qershor, 2020 11:55