Deri më 13 Tetor vijon festa madhe në ETC – Gostivar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 30 Shtator, 2020 15:42
Me rastin e 15 vjetorit të themelimit të Kompanisë ndërkombëtare ETC – Elkos, Qendra Tregtare ETC – Gostivar, përgatit festën e madhe të  dedikuar për ju nga data 1 deri me 13 tetor – 2020.
Çdo Ofertë është pëzgjedhur me kujdes për të përmbushur kërkesat tuaja. Bleni, Kurseni dhe Argëtohuni, është porosia për ju nga menaxhmenti i ETC – Gostivar.
Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 30 Shtator, 2020 15:42