Denoncohet keqpërdorim në rrjetet sociale

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Korrik, 2020 13:09

Tetëmbëdhjetë vjeçarja banore e rrethinës së Gostivarit, dje (1-korik) në ora 20 e 30 minuta ka denoncuar, se një femër e panjohur me shum gjasa ish e dashura e ish të dashurit të saj, i ka keqpërdorur të dhënat e saj personale në mënyrë qënë rrjetet sociale ka publikura fotografit e saj me përmbajtje kontraverze dhe komprometuese.

Punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Korrik, 2020 13:09