Denoncohe sulm fizik në Gostivar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Korrik, 2020 13:02

Dje (1-korik) në ora 20 e 10 minuta, 38-vjeçari D.D. nga Mavrova, në SPB Tetovë ka denoncuar se rreth orsë 19 e 50 minuta, në rrugën ,,Vëllezrit Blaçevski” në Gostivar, ka qenë i sulmuar fizikisht nga tre persona të cilët i ka njohur edhe më herët.

Të njëjtit kanë dalura nga vetura ,,Audi” dhe menjëherë janë kacafitur me të dhe më pas e kanë dëmtuar edhe motoçikletën dhe pajisjet e tij.

Inspektimin në vendin e ngjarjes e ka kryer ekipi nga Njësia e punëve të brendshme Gostivar dhe
punohet në zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 2 Korrik, 2020 13:02