Denoncim i çuditshëm në Policinë e Tetovës

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Nëntor, 2022 11:23

Denoncim i çuditshëm në Policinë e Tetovës

Mbrëmë (02-nëntor), rreth dyzet minuta pas mesnate, një 40-vjeçar nga Tetova ka raportuar se
Gj.K., 40-vjeçare ish grua e vëllait të tij, e cila jetonte në një adresë tjetër në Tetovë, disa herë ka
sulmuar fizikisht djalin e saj të mitur.

Rasti është duke u zbardhur dhe e akuzuara sot do të thirret në Stacionin Policor të Tetovës.

Gostivari Sot
By Gostivari Sot 2 Nëntor, 2022 11:23

11:34:32 am
Dje (23 nëntor) rreth orës 20:00 në rrugën “Dushko Popoviq”...
11:33:03 am
Mbrëmë (23 nëntor) rreth orës 19:10, në rrugën e “Ilindenit”...
11:32:03 am
Pjestarët e policisë të SPB Tetovë mbrëmë (24 nëntor) dhjetë...