Dëmton kabllon elektrike, lë pa rrymë një pjesë të Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Tetor, 2020 23:16

Ditën e djeshme rreth orës 12 e 30 minuta, duke punuar me një makinë ndërtimi në rrugën “Drage Todorovski” në Gostivar, 49-vjeçari V.S. nga Gostivari ka dëmtuar një kabllo nëntokësore elektrike dhe ka shkaktuar ndërprerje të furnizimit me energji elektrike.

Është kryer inspektimi dhe çështja po zbardhet.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Tetor, 2020 23:16