Dëmtohet kablloja nëntokësore elektrike, ndërpritet furnizimi me energji elektrike

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Tetor, 2020 11:58

Dje (4-tetor) rreth orës 12 e 30 minuta, duke punuar me një makinë ndërtimi në rrugën Drage Todorovski në Gostivar, 49-vjeçari V.S. nga Gostivari ka dëmtuar një kabllo nëntokësore elektrike dhe ka shkaktuar ndërprerje të furnizimit me energji elektrike.

Është kryer inspektimi dhe çështja po zbardhet. Gostivari Sot

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 5 Tetor, 2020 11:58