Demolohet një shtab zgjedhor në Debresh

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 7 Korrik, 2020 11:44

Dje (6-korik) në ora 09 e 50 minuta 37-vjeçari S.A. nga fshati Debresh i Gostivarit, në SPB Tetovë ka denoncuar se në shtabin zgjedhorë të partisë politik në këtë fshat, gjatë natës në mes të 5 dhe 6 korik, persona deri tani të panjohur në fasadën, dritaret e lokalit, afisheve, parkingun dhe rrugën përpara objektit, me llak të zi dhe të kuq, kanë shkruar më shum grafite.

Insektimin në vendin e ngjarjes e ka kryer ekipi nga Njësia për punë të brendshme Gostivar dhe
merren masat dhe aktivitetet për zbardhjen dhe dokumentimin e plotë të rastit.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 7 Korrik, 2020 11:44