Dany’s Cleaning Service quhet firma e re e pastrimit në Gostivar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Dhjetor, 2021 23:37

Dany’s Cleaning Service quhet firma e re e pastrimit në Gostivar

Dany’s Cleaning Service quhet firma e re e pastrimit në Gostivar. E pajisur me teknologjinë e fundit për këtë dedikim, Dany’s Cleaning Service vihet në shërbim të klientëve për pastrim të objekteve rezidenciale dhe komerciale

Kompania ofron pastrim ditor, javor, mujor dhe pastrim gjeneral.

Ofron shërbimin e pastrimit të objekteve afariste siç janë zyrat, ordinancat, objektet gastronomike dhe objekte të ndryshme afariste.

Dany’s Cleaning Service ofron pastrimim e vikend shtëpive dhe objekteve të tjera të banimit. Po ashtu, nga ekip profesion kujdeset për mirëmbajtjen e kopshteve dhe oborreve shtëpiake.

Për më tepër vizitoni faqen e kompanisë ose kontaktoni në numrin e telefonit: +38970684250

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 18 Dhjetor, 2021 23:37