Çulev në takime me qytetarë në Gostivar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Korrik, 2020 12:23

Ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev realizoi takime me qytetarë në Gostivar, në të cilat, siç shkroi në profilin e tij në FB, ata kanë folur se dëshirojnë të jetojnë në shtet në të cilin respektohen ligjet dhe në të cilin do të sundojë e drejta.

“Rendi, rregullimi, zbatimi joselektiv i ligjeve, lufta e përforcuar kundër korrupsionit dhe krimit, këto janë themelet mbi të cilat do të ndërtojmë punën policore në të ardhmen”, potencoi Çulev.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 6 Korrik, 2020 12:23