CoVid19, i vdekur 1, të prekur 9, të shëruar 8 pacientë nga Gostivari

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 12 Shtator, 2020 15:12

Ministria e Shëndetësisë ka bërë të ditur që brenda 24 orëve në Maqedoninë e Veriut janë bërë 1507 testime, teksa janë regjitruar 140 rastë të reja me Covid-19.

Në rajonin e Gostivarit janë evidentuar 9 raste të reja, ndërsa 8 pacientë nga ky rajon janë shërua plotësisht.

Kanë ndërruar 4 persona,  një pacient nga Prilepi, një nga Tetova, një nga Gostivari dhe një pacientë nga Shkupi.

Sot Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 134 pacientë të shëruar.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 12 Shtator, 2020 15:12