Covid-19, në Gostivar u sëmurën 6 persona ndërsa janë shëruar 5

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Korrik, 2020 18:03

Në 24 orët e fundit janë bërë 1437 testime dhe janë regjistruar 137 raste të reja covid-19: 
– Shkup 64
– Kumanovë 7
– Shtyp 19
– Prilep 1
– Tetovë 7
– Strugë 14
– Veles 1
– Bitola 2
– Ohër 5
– Gostivar 6
– Radovish 2
– Krushevë 1
– Demir Hisar 1
– Sveti Nikole 3
– Kërçovë 4

10 persona, pesë pacientë nga Shkupi, dy nga Kumanova, një pacient nga Tetova, Gostivari dhe Radovishi.

Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 131 pacientë të shëruar nga:
– Shkup 41
– Shtyp 10
– Tetovë 11
– Strugë 25
– Veles 3
– Ohër 36
– Gostivar 5

Deri më tani janë bërë gjithsej 89703 testime covid-19. Sot nuk ka prova brenda shfaqjes.
Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 9547, numri i pacientëve të shëruar është 5071, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 4034.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 22 Korrik, 2020 18:03