CoVid-19 në Gostivar, 35 shërohen ndërsa 15 të tjerë infektohen

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Gusht, 2020 15:47
Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 1.885 teste, dhe 141 raste të reja të Covid-19 janë regjistruar në:
-Shkup 39
-Kumanovë 10
-Shtip 23
-Prilep 1
-Tetovë 8
-Strugë 6
-Manastir 3
-Ohër 2
-Gostivar 13
-Kriva Palankë 2
-Koçanë 3
-Probishtip 1
-Demir Hisar 3
-Makedonski Brod 3
-Berovë 1
-Vinicë 3
-Kratovë 1
-Sveti Nikolë 1
-Kërçovë 18
Ka ndërruar jetë një pacienti nga Shkupi në kushte spitalore. Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistron 161 pacientë të shëruar në:
-Shkup 60
-Kumanovë 7
-Prilep 4
-Tetovë 3
-Strugë 15
-Veles 1
-Ohër 3
-Kavadar 7
-Gostivar 35
-Radovish 1
-Krushevë 2
-Probishtip 1
-Makedonski Brod 1
-Kratovë 2
-Sveti Nikolë 13
-Kërçovë 5
-Resnje 1
Deri më tani, në vend janë kryer gjithësej 117,775 teste të Covid-19. Sot nuk ka teste nëpërmjet skriningut.
Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 12.083, numri i pacientëve të shëruar është 8.248, numri i vdekjeve është 529, dhe aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3.306.
Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 11 Gusht, 2020 15:47