CoVid-19, në 24 orët e kaluara në rajonin e Gostivarit u infektuan 2 pacientë

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 20 Gusht, 2020 14:15

Ministria e shëndetësisë informojnë se në 24 orët e fundit janë bërë 1653 testime, ndërsa janë regjistruar 118 raste të reja me Kovid-19.

Në Shkup-55, Kumanovë-12, Dibër-1, Shtip-5, Prilep-9, Tet0vë-6, Strugë-1, Veles-2, Manastir-1, Ohër-3, Kavadar-4, Gostivar-2, Strumicë-1, Kriva Pallankë-2, Koçani-1, Probishtip-1, Berovë-1, Vinicë-3, Dellçevë-2, Kratovë-1, Sveti Nikollë-1, Kërçovë-4.

Sot Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 127 pacientë të shëruar, edhe ate: Shkup 22, Kumanove 11, Shtip 11, Struge 37, Veles 3, Manastir 6, Oher 13, Kavadar 11, Gostivar 1, Demir Hisar 3, Vinice 4 dhe Kercove 5.

Sakaq, tre persona kanë humbur jetën.  GS

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 20 Gusht, 2020 14:15