Covid-19, janë regjistruar 148 raste të reja nga të cilat 3 në Gostivar

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 27 Shtator, 2020 16:43

Ministria e shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 1224 testime ndërsa janë regjistruar 148 raste të reja.Më tepër raste janë regjistruar në Shkup, edhe atë 50, Tetovë-11, Berovë-11, Koçani-18, Berovë 11  kumanovë 4, nga dy raste në Dibër, Shtip dhe Veles, Prilep 9, Manastir,  Strumicë, Sveti Nikoll dhe Kavadar nga 6 raste, Gostivar dhe Krivapallank nga 3, Kërçovë5 raste, Gjevgjeli, Radovish,Vallandov dhe Negotinë nga  1 rast.. 

Instituti për Shëndet Publik ka regjistruar 65 pacientë të shëruar.

Në 24 orët e fundit tre pacientë kanë humbur jetën nga koronavirusi.

Numri i përgjithshëm i rasteve të diagnostiifkuar me kovid në vendin tonë që nga fillimi i pandemisë është 17629, i personave të shëruar është 14581 i të vdekurve është 725. Numri i rasteve aktive është vend është 2323.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 27 Shtator, 2020 16:43