CoVid-19, izolim për 7 banorë të rajonit të Gostivarit

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 7 Korrik, 2020 11:41

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në periudhën (06/07-korik), për parandalimin e përhapjes së virusit Kovid-19, ndaj 113 personave (TE-55 dhe GV-58) janë përgaditur fletëpagesa për kundërvajtje për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës së epidemisë”, në bazë të nenit 6 nga Dekreti i posaçëm i qeverisë, gjegjësishtë për mosmbajtje të maskave mbrojtëse.

Gjatë kësaj periudhe nga ispaktorati shtetërorë sanitar dhe shëndetësorë janë përgaditur vendime
për izolim për 30-persona (TE-23 dhe GV-7), kurse janë kontrolluar 952 persona (TE-823 dhe Gv-129)
me vendime të tilla.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 7 Korrik, 2020 11:41