Çmime të reja të derivateve të naftës

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 20 Korrik, 2020 10:44

Sot, Komisioni Rregullator i Energjisë do të shpallë listën e re të çmimeve për derivatet e naftës, i cili do të jetë në fuqi deri të hënën e ardhshme.

Javën e kaluar, me vendim të Rregullatorit, çmimi i benzinës Super-98 u rrit me 0.50 denarë, dhe të Super-95 dhe naftë për 1.00 denarë.

Gostivari Sot
Nga Gostivari Sot 20 Korrik, 2020 10:44