Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

TOP LAJME

14.500 denarë paga minimale, Ligji u miratua në Kuvend

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut e ka miratuar Ligjin për pagën minimale. Me hyrjen në fuqi të tij, paga do të arrijë vlerën prej 14.500 denarë. Për këtë, ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Mila Carovska ka uruar të gjithë punëtorët….

Sovrani: E vërteta për Teatrin e Gostivarit ?

Portali informativ Gostivari Sot, siç jeni të njoftuar, ka filluar me rubrikën “Sovrani” rubrikë  e cila do të synon të nxjerr në pah mendimin e opinionit publik për çështje të ndryshme sociale, ekonomike, politike dhe zhvillime të tjera që tangojnë…

Komuna e Gostivarit themelon edhe një ndërmarrje publike

Ndërmarrja e re do të merret vetëm me menaxhim të mbeturinave Komuna e Gostivarit themelon edhe një ndërmarrje të re publike. Ajo do të menaxhojë vetëm me mbeturinat në qytet dhe vendbanimeve përreth. Themelimi i kësaj ndërmarrje erdhi sot në…

Ja projektet për Gostivarin nga buxheti qeveritar

Dje në seancën e rregullt qeveritare zëvendësministrja e financave Dr. Shiret Elezi ka elaboruar një pjesë të madhe të punës që ka bërë Ministria e financave edhe atë projekte shumë të rëndësishme të cilat janë finalizuar dhe disa prej tyre…

Teatri i Gostivari shpalli konkurs për punësimin e tetë aktorëve

Instituti Nacional – IT Teatri i Gostivarit – TGV ka publikuar konkursin për pranimin e tetë aktorëve të ri në teatër.  Shpallja Publike me numër rendor 3/2019 parashikon angazhimin në punë të tetë përmbaruesve në kohë të caktuar në kohëzgjatje prej…

Reagime për zhvillimet në Teatrin e Gostivarit

Reagime të shumta në opinion janë shfaqur pas zhvillimeve në Teatrin e Gostivarit – TGV, njofton Gostivari Sot.  Më të zhurmshëm duket se kanë qenë gazetarët. Gazetari Memedali Jusifi nga Gostivari dhe i angazhuar në servisin publik “RT”VM”, shprehet që Gostivari…