Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

TOP LAJME

Në Gostivar po lind një klub i ri i Xhudos

Në Gostivar po lind një klub i ri i Xhudos. Bartës dhe nismëtar është Arben Iseini kampion disa her i sporti të Xhudos në RMV, njofton Gostivari Sot “Gjithçka nga fillimi,nji klub i ri i sapo formuar emri i të…

Fotomodeli nga Gostivari i cili “pushton” Austrinë

Benard Ibrahimi është fotomodeli 8 vjeçar me prejardhje nga fshati Balindoll i Gostivarit i cili jeton me familjen e tij në Ternitz të Austrisë. Edhe pse i vogël, ai tashmë ka filluar karrirën e tij si model për fëmijë “Kinder…

Administrata gjyqësore proteston, protesta edhe në Gostivar

Ashtu siç ishte paralajmëruar më herët, që sot administrata gjyqësore në të gjitha gjykatat në vend  do të protestojë duke shprehur pakënaqësinë nga gjendja në gjyqësor. Një protestë e tillë po zhvillohet edhe në Gjykatën e Gostivarit, raporton Gostivari Sot …

14.500 denarë paga minimale, Ligji u miratua në Kuvend

Kuvendi i Maqedonisë së Veriut e ka miratuar Ligjin për pagën minimale. Me hyrjen në fuqi të tij, paga do të arrijë vlerën prej 14.500 denarë. Për këtë, ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Mila Carovska ka uruar të gjithë punëtorët….

Sovrani: E vërteta për Teatrin e Gostivarit ?

Portali informativ Gostivari Sot, siç jeni të njoftuar, ka filluar me rubrikën “Sovrani” rubrikë  e cila do të synon të nxjerr në pah mendimin e opinionit publik për çështje të ndryshme sociale, ekonomike, politike dhe zhvillime të tjera që tangojnë…

Komuna e Gostivarit themelon edhe një ndërmarrje publike

Ndërmarrja e re do të merret vetëm me menaxhim të mbeturinave Komuna e Gostivarit themelon edhe një ndërmarrje të re publike. Ajo do të menaxhojë vetëm me mbeturinat në qytet dhe vendbanimeve përreth. Themelimi i kësaj ndërmarrje erdhi sot në…