Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

TOP LAJME

Komuna e Gostivarit themelon edhe një ndërmarrje publike

Ndërmarrja e re do të merret vetëm me menaxhim të mbeturinave Komuna e Gostivarit themelon edhe një ndërmarrje të re publike. Ajo do të menaxhojë vetëm me mbeturinat në qytet dhe vendbanimeve përreth. Themelimi i kësaj ndërmarrje erdhi sot në…

Ja projektet për Gostivarin nga buxheti qeveritar

Dje në seancën e rregullt qeveritare zëvendësministrja e financave Dr. Shiret Elezi ka elaboruar një pjesë të madhe të punës që ka bërë Ministria e financave edhe atë projekte shumë të rëndësishme të cilat janë finalizuar dhe disa prej tyre…

Teatri i Gostivari shpalli konkurs për punësimin e tetë aktorëve

Instituti Nacional – IT Teatri i Gostivarit – TGV ka publikuar konkursin për pranimin e tetë aktorëve të ri në teatër.  Shpallja Publike me numër rendor 3/2019 parashikon angazhimin në punë të tetë përmbaruesve në kohë të caktuar në kohëzgjatje prej…

Reagime për zhvillimet në Teatrin e Gostivarit

Reagime të shumta në opinion janë shfaqur pas zhvillimeve në Teatrin e Gostivarit – TGV, njofton Gostivari Sot.  Më të zhurmshëm duket se kanë qenë gazetarët. Gazetari Memedali Jusifi nga Gostivari dhe i angazhuar në servisin publik “RT”VM”, shprehet që Gostivari…

Aparat rentgeni digjital në Spitalin e Gostivarit

Ministri i shëndetësisë Venko Filipçe ka qendruar për vizitë në Spitalin e përgjithshëm “Ferid Murad” në Gostivar. Ai u prit nga drejtori i spitalit Jakupi Jakupi me të cilin kanë vizituar disa nga repartet e rinovuara së fundmi në Spitalin…