Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

TOP LAJME

Gjysma e pagës për ushqim

Një amvisëri mesatare në Maqedoninë e Veriut harxhon afër 60 për qind të të ardhurave për ushqim dhe pagesën e komunaleve. Të dhënat e Entit të Statistikës tregojnë se në vitin 2019, qytetarët kanë harxhuar 43 për qind për ushqime,…

Mos mabjtjet të maskave mbrojtëse, gjoba për 24 banorë të Gostivarit

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë për periudhën (04.08./05.08) për mos mabjtjet të maskave mbrojtëse, për gjithsej 45 persona (TE-21 dhe GV-24) janë përgatitur urdhra pagesa kundërvajtëse, sipas nenit 6 të Dekretit…

Shtabi i Krizës në Gostivar: Gjendja e pandemisë është serioze

Për shkak të rritjes së numrave të të infektuarve të rinj në rajonin e Gostivarit nevojitet të zbatohen aktivitete për respektim të vazhdueshëm të masave për mbrojtje nga koronavirusin. Ndaj këtij konkluzioni shtabi i krizës për komunat Gostivar, Vrapçisht, Mavrovë…

Gostivar, regjistrohen 9 raste të infektuara nga CoVid-19

Në 24 orët e fundit në Maqedoni, gjithsej janë bërë 1535 testime, ndërsa pozitiv kanë rezultuar 129 pacientë të rinjë, informon Zhurnal. Sipas qyteteve, më së shumti si zakonisht janë nga Shkupi, gjithsej 45, më pas në Kumanovë 7, Shtip…