Sot, 18 vjet nga Marrëveshja e Ohrit

 Para tetëmbëdhjetë viteve në ditën e sotme u nënshkrua Marrëveshje e Ohrit, me të cilën iu dha fund konfliktit disamujor në Republikën e Maqedonisë në vitin 2001. Negociatat filluan në Shkup, e pastaj vazhduan në…

18 vite nga masakra e Lubotenit ku u…

Sot mbushen 18 vjet nga masakra e Lubotenit, kur forcat maqedonase të sigurisë vranë dhjetë civilë shqiptarë në këtë fshat të Shkupit. Në mëngjesin e 12 gushtit 2001, u zhvillua operacioni i ndërhyrjes së njësiteve…

Në Bogorodicë dhe Tabanoc ka pritje të shtuar

Trafiku në rrugët shtetërore është intensiv, ndërsa në vendkalimet kufitare Bogorodicë dhe Tabanoc pritet nga 15 deri 30 minuta. Siç informon LAMM, në vendkalimet tjera kufitare, në anën e vendit, nuk ka pritje të gjata…

Gostivari Sot: Me fat festa e Kurban Bajrami

Redaksia e portalit informativ Gostivari Sot , shfrytëzon nga rasti që të gjithë besimtarëve të fesë Islame të u uron festën e Kurban Bajramit.  Shpesh, kur jemi të mirë me ata që sëmundja, fatkeqësia apo…