Top Lajme

Dega e Bashkimit Demokratik për Integrim – BDI në Gostivar, përgënjeshtron infomacionin zyrtar, siç potencohet në kumtesë, të komunës së Gostivarit mbi funksionimin e Ndërmarrjes Publike për Ekonomizim me Objektet Sportive – NPEOS “Rinia”, në kuadër të së cilës ndërmarrjen funksionon edhe Palestra Sportive. “Përmes informacionit të publikuar nga komuna eLexo më shumë

Sot, në zyrën e drejtorit të Institutit Nacional – IN, Qendra për Kulturë “Asnom”, në Gostvar u bë dorëzim – pranimi i funksionit drejtor. Ushtruese e detyrës, Vjollca  Baftiu Zylbeari ia dorëzoi detyrën drejtorit të ri, Hod Miftari, njofton Gostivari Sot.  Miftari është zgjedhur në postin drejtues të Qendrës për Kulturë nëLexo më shumë

Më datë 20 maj, rreth orës 11.00, personi F,B. 53-vjeç nga Gostivari, ka paraqitur në lagjen ,,Cigllana,, në Gostivarë, ka vërejtur një mjet eksplodues, njofton Gostivari Sot  Menjëherë, është dalë në vendin e ngjarjes, ku janë kryer hetimet, dhe është vërtetuar se bëhet fjalë për minë Trombloni (funksionale), të cilën përfaqësusit e Direksionit për mbrojtje dheLexo më shumë

Më datë 20 maj, në repartin urgjent të Spitalit të përgjithshëm ,,Ferid Murat,, të Gostivarit, në gjendje kontaktibile është pranuar 20- vjeçarja nga Gostivari, e cila paraprakisht ka konzumuar një sasi të caktuar preparatesh toksike higjienike, njoftuan nga Policia e Gostivarit.  Pasë dhënjes së ndihmës mjeksore, është lëshuar në shërim shtëpiak, ndërsa shkaqet për helmimin kanëLexo më shumë

Më datë 16 maj, rreth orës 16.30 minuta, personi T.T. 21-vjeç nga Gostivari, ka paraqitur se duke lëvizur me motoçikletën e tij në rrugën prej fshatit Çegran në drejtim të Çajles, dy persona me motoçikletë, e kanë sulmuar dhe kanë filluar ta rahin me boksë hekuri, dhe me gjësende prej druri duke e rahur në pjesënLexo më shumë