Zubofcë, vetura godet një 18 vjeçare me biçikletë

Zubofcë, vetura godet një 18 vjeçare me biçikletë

Ditën e djeshme rreth orës 10 e 50 minuta, në rrugën rajonale Gostivar – Gradec, në afërsi të fshatit Zubofcë, automejti i llojit “Fiat Punto” me regjistrim të Gostivarit, drejtuar nga F.A., 52 vjeçar nga Vërbjani është përplasur me një

Read Full Article
Ende nuk dihet sa shkollat e Gostivarit i plotësojnë kushtet për mësim me prezencë fizike

Ende nuk dihet sa shkollat e Gostivarit i plotësojnë kushtet për mësim me prezencë fizike

Ende nuk dihet se sa shkolla të Komunës së Gostivarit do të marrin dritë jeshile për të nisur mësimin me prezencë fizike nga 1 Tetori, pasi kërkesat e tyre ende nuk e kanë kaluar filtrin në Këshillin komunal të Gostivarit,

Read Full Article
Pollogu “vlon” nga vozitësit pa leje për qakullim

Pollogu “vlon” nga vozitësit pa leje për qakullim

Në aktivitetet e intensifikuara të ditës së djeshme të kontrollit në trafik për rend dhe siguri më të madhe lidhur me parkimin e automjeteve, policia ka sanksionuar gjithsej 21 automjete të keqparkuara dhe të parkuara në mënyrë të parregullt. “Të

Read Full Article
Protestë e Iniciativës qytetare “Stop Rusino – ajër i pastër për Gostivarin”

Protestë e Iniciativës qytetare “Stop Rusino – ajër i pastër për Gostivarin”

Iniciativa qytetare “Stop Rusino – ajër i pastër në Gostivar” ka zhvilluar protestën e radhës prej ku është kërkuar zgjidhje përfundimtare me deponinë rajonale “Rusino” e cila ndodhet në Gostivar. Me pankarta në duar “Rusino Çernobili i Maqedonisë”, “A vlen

Read Full Article
Gjoba për 17 gostivaras për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse

Gjoba për 17 gostivaras për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, për periudhën (21.09./22.09.) për mos mbajtjen e maskave mbrojtëse, gjithsej për 34 persona (TE-17 dhe GV-17) janë lëshuar urdhëresa pagese për kundërvajtje, në përputhje me nenin

Read Full Article
Prej nesër “zero tolerancë” për keqparkimin në Gostivar

Prej nesër “zero tolerancë” për keqparkimin në Gostivar

Policia dhe “shërbimi i marimangës” nga nesër do të ndëshkojë vozitësit dhe do t’i bartë veturat të cilat do të jenë të parkuara në hapsira publike.Gjoba janë planifikuar edhe për tregtarët dhe kafenetë të cilat shfrytezojnë për nevojat e tyre

Read Full Article
Pollog, janë përgaditë vendime të reja për izolim për 88 persona

Pollog, janë përgaditë vendime të reja për izolim për 88 persona

Gjatë 24 orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë për periudhën (14.09./15.09.) për mos mbajtjen e  maskave mbrojtëse, për gjithsej 81 persona (TE-53 dhe GV-28) janë përgatitur urdhër pagesa për kundërvajtje, sipas nenit 6 nga

Read Full Article
Zbritje të mëdha nga data 14 deri me 28 shtator në ETC – Gostivar

Zbritje të mëdha nga data 14 deri me 28 shtator në ETC – Gostivar

Gostivari SotRedaksia Gostivari Sot   gostivarisot.mk

Read Full Article
Janë regjistruar 37 raste të reja me koronavirus, 2 në Gostivar

Janë regjistruar 37 raste të reja me koronavirus, 2 në Gostivar

Ministria e shëndetësisë informon se në 24 orët e fundit janë bërë 464 testime ndërsa janë regjistruar 37 raste të reja me koronavirus. Raste janë regjistruar në Shkup-20, Kumanovë-3, Shtip-1, Tetovë-3, Struga-2, Veles-1, Ohër-2, Gostivar-2, Kriva Pallankë-1, Koçani-2. Sot Instituti

Read Full Article
Janë përgaditur vendime të reja për izolim për 10 persona nga Gostivari

Janë përgaditur vendime të reja për izolim për 10 persona nga Gostivari

Gjatë kësaj periudhe, në rajonin e Tetovës dhe Gostivarit, nga Inspektorati Shtetëror Sanitar dhe Shëndetësor janë përgaditur vendime të reja për izolim për 10 persona nga Gostivari, kurse janë kryer kontrolle ndaj 296 personave (TE-185 dhe GV-111) me vendime të

Read Full Article