TEMA

Në ambientet e Medresesë së Gostivarit, Muftinia e BFI-Gostivar mbajti mbledhjen e rregullt me nëpunësit fetarë dhe me këshillat e xhamive me të vetmen pikë të rendit të ditës: Parapërgatitje për Muajin e bekuar të Ramazanit 1439 h/2018 m. Hapja filloi me lexim Kur’ani nga Hfz. Sefer ef. Beqiri. NëLexo më shumë

Maturantët e Gostivarit pothuajse kanë përfunduar të gjitha përgatitjet rreth mbrëmjes së maturës. Për këtë mbrëmje ata harxhojnë më pak se viteve tjera, pasi shumica kanë vendosur maturën ta shënojnë me një party, jashtë ose brenda Gostivarit që mestaraisht pritet të harxhojnë nga 200 deri 250 euro. Sivjet katër shkollatLexo më shumë

Në vazhdën e ushtrimit të kompetencave për emërim dhe shkarkim të drejtuesve nëpër shkollat publike të Komunës së Gostivarit, , Ministria e Arsimit dhe Shkencës – MASH ka caktuar ushtrues detyre – drejtor, në Shkollën e Mesme Ekonomike Komunale – SHMEK dhe Shkollën fillore qendrore “Bashkimi”, në Gostivar, njofton Gostivari SotLexo më shumë

Nga mesi i kësaj jave, në qytetin e Tetovës dhe të Gostivarit do të fillojnë manifestimet e maturës, kurse më vonë edhe të gjysëmmaturës, të cilat me padurim i presin nxënësit e viteve të katërta të shkollave të mesme, dhe të nëntëvjeçarët e këtij rajoni, transmeton Gostivari Sot Prej kësaj edhe kanë filluar pregaditjetLexo më shumë

Më datë 7 maj, rreth orës 18.00, personi J.Ç. nga fshati Çegran-Gostivar, duke çmontuar elementet nga skelet metalike, në të cilën ka punuar në fshatin Forinë, ka humbur baraspeshën dhe është rrëzuar në platformën e fundit të skeles, njofton Gostivari Sot “Nga rrëzimi, J,Ç. ka marë lëndime të rënda trupore, ( frakturë në këmbën eLexo më shumë