Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Maqedonia e Veriut

Maqedoni, arrestohet dy kosovarë

Në aeroportin “Shën Apostull Pali” në Ohër policia arrestoi dy qytetarë të Kosovës të cilët tentuan me pasaporta të dy shtetasve të Maqedonisë ta kalojnë kontrollin kufitar. “Më 4 mars të këtij viti, në orën 18:20, nëpunës policor nga Stacioni…

Dy lëndë të PSP-së sot do të shqyrotohe nga gjyqësori

Seanca gjyqësore për të akuzuarin e shtatë Dimçe Kërstev për lëndën “Dhunë në komunën Qendër”, i cili paraprakisht u nda nga procedura, sot duhet të mbahet në Gjykatën Penale. Seanca paraprake u shty, sepse ende nuk ka qenë e gatshme…

Projekt për mbështetje të Prokurorisë Speciale Publike

Së bashku për përgjegjësi: Mbështetje të Prokurorisë Speciale Publike të Maqedonisë në përforcimin e kapaciteteve të saj operative dhe kapacitetet për bashkëpunim juridik ndërkombëtar, është qëllimi i projektit që do të realizohet në Prokurorinë Publike për ndjekje të veprave penale…

Naser Ajdari është propozuar për gjykatës të ri kushtetues

Kuvendi i Republikës së Maqedonisë sot duhet ta mbajë mbledhjen e 3 të, në rend dite të së cilës janë Propozimi për zgjedhje të gjykatësit të Gjykatës kushtetuese dhe Propozimi për zgjedhje të anëtarëve të Këshillit të prokurorëve publik. Naser Ajdari është propozuar…

Do të shqyrtohet stabiliteti financiar në Maqedoni

Në Bankën Popullore të Republikës së Maqedonisë sot do të mbahet seancë e Komitetit për stabilitet financiar. Në seancë do të marrin pjesë guvernatori i BPRM Dimitar Bogov dhe ministri i Financave Dragan Tevdoski. Gostivari SotPortali i pavarur informativ në gjuhën shqipe…