Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Maqedonia e Veriut

Rekomandohet lëvizje e kujdesshme

Dukshmëri të zvogëluar deri 100 metra për shkak mjegullës ka në Krushevë. Komunikacioni në rrugët e vendit zhvillohet nëpër rrugë të lagështa, informon Lidhja Auto – Moto e Maqedonisë (LAMM) në raportin e mëngjesit për gjendjen e rrugëve. Rekomandohet lëvizje…

Zaevi sot viziton gjykatën

Në Gjykatën Penale sot duhet të mbahet gjykimi për lëndën “mit-marrjei”, në të cilin i akuzuar është kryeministri, Zoran Zaev. Zaev në rastin “mit-marrje” akuzohet se si kryetar i komunës së Strumicës ka kërkuar ryshfet prej rreth 160.000 eurosh prej…

Jeta e luftëtarëve të pamëshirshëm nigerianë

Dambe është një stil brutal luftimi që është shumë i përhapur mes të rinjve nigerianë. Me një grusht që përdoret për mbrojtje dhe me tjetrin të lidhur me copë për të bërë më shumë dëm, luftëtarët godasin pa mëshirë njëri-tjetrin….

Sharon Stone s’e mbajnë më këmbët, rrëzohet në trotuar

Ikona e kinematografisë amerikane, Sharon Stone është rrëzuar papritur gjatë së shtunës në Beverly Hills.  Aktorja e famshme 59-vjeçare, e njohur mbi të gjitha për rolin e saj në “Basic Instict”, u pengua papritur teksa ngjitej në një trotuar, teksa…

KEMM: Standardet i shkelin më shumë mediat online

Në 79% të rasteve, standardet etike dhe profesionale të gazetarisë më së shumti janë thyer prej mediave online, pasojnë televizionet me 12,6% dhe mediat e shkruara ditore dhe javore me 8%.  Në 175 raste, Komisioni ka vërtetuar thyerje të Kodeksit…