Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Maqedonia e Veriut

BE dënon incidentin në burgun e Shutkës

Delegacioni i BE-së dënon ashpër incidentin që ka ndodhur dje në burgun në Shuto Orizarë dhe kërkon të kryhet hetim, ndërsa përgjegjësit për të t’i bartin pasojat. “Delegacioni i BE-së ashpër e dënon cilëndo formë të dhunës dhe shpreh shqetësim…

GRUBI-ANGELLOV: BRUKSELIN E GJETËM NË SOFJE

Dje, 21 shkurt 2019, kryetari i Komisionit për Çështje Evropiane të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së Veriut, z. Artan Grubi, pati takim me ambasadorin e Republikës së Bullgarisë në Republikën e Maqedonisë së Veriut, z. Angell Angellov. Ambasadori Angellov,…

Fjala e fundit sot për ngjarjet e përgjakshme të 27 prillit

Në Gjykatën Penale në Shkup sot vazhdon gjykimi për ndodhitë në Kuvend më 27 prill të vitit 2017. Në seancën e kaluar, fjalë përfundimtare kanë dhënë Munir Pepiq, Abdulfeta Alimi, Igor Durllovski, Mlladen Doevski dhe Jane Çento të cilët ngarkohen…