Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

REVISTA +

Shoferi që bën sikur ka Mercedes Benz

Një blerës në një qendër tregtare kishte vënë re se një Mercedes kishte parkuar te zona e përcaktuar për njerëzit me nevoja të veçanta. Por veç kësaj, Mercedesi se ç’kishte diçka që nuk e bindte. Kur u afrua, vuri re…

Makinat e së ardhmes. Modelet më inovative shfaqen në Paris

Bugati, Ferrari, por edhe Reno dhe Peugeot…ekspozita concept car dhe automobile design në Paris, prezanton modelet më inovative të automobilëve në botë në një show që i dedikohet tërësisht makinave të së ardhmes. “Që të jem i ndershëm, në të…

Marka e famshme e motorëve prezanton… biçikletë

Ducati ka prezantuar një biçikletë elektrike në bashkëpunim me Thok Ebikes. Krijesa e re e markës së famshme italiane të motorëve është gjithmonë me dy rrota, por nuk është motor, por “mountain bike”. Kjo biçikletë quhet Ducati MIG-RR. Nga 25…