Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

REVISTA +

Aty ku shqip flet edhe guri, Sërmnova vendi im i dashur!

Aty ku shqip flet edhe guri, Sërmnova vendi im i dashur! Sërmnova, fshati që vazhdon të lindë, rritë dhe burrëron djemë dhe cuca të ndjeshur me zemër e mall të fortë Atëdhedashurie! Neti Sulejmani djaloshi i mërguar me prindërit e…

Masakra e vitit 1913 në Kalisht të Gostivarit

MASAKRA E VITIT 1913, NË FSHATIN KALISHT TË RRETHINËS SË GOSTIVARIT /Material i shkeputur nga; Mr. Sc. Ismet Jonuzi-Krosi “QËNDRESA SHQIPTARE NË JUGOSLLAVINË TITISTE” (1944-1990) fq 93 dhe 94/ HISTORIKU I FSHATIT KALISHT DATON QË NGA MESJETA E HERSHME PËRKATËSISHT…