Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

KURIOZITETE DHE ZBAVITJE

Çka po ndodh në Gostivar ?

Në qytetin e Gostivarit, nuk po ndodh asgjë e jashtëzakonshme. Po bie borë, popullata po mbrohet nga koronavirusi dhe kryesisht janë mbyllur nëpër banesat e tyre.   Titulli i lajmit nuk po tregon asgjë tjetër, vetëmese shënon 1 Prillit, ditën e…

Rezultati nëse heq dorë nga rrjetet sociale për një muaj

Në këtë artikull ju sjellim rrëfimin e një vajze, e cila kishte marrë vendimin për të hequr dorë nga përdorimi i rrjeteve sociale. Edhe pse për të fillimi ka qenë i vështirë dhe për shumicën kjo mund të duket absurde,…

Hap pas hapi: Si t’i lyeni flokët në shtëpi

Boja ka filluar të dalë, thonjtë po rriten, qimet gjithashtu. Karantina nuk dihet edhe sa do të zgjasë, kështu që është koha të bëheni të zonjat e vetes Ke çdo aftësi brenda vetes dhe nëse ka një moment për t’i…