Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Gostivari

Programa zhvillimore e Komunës së Gostivarit për vitin 2020

Propozim programa zhvillimore e Komunës së Gostivarit për vitin 2020 ka përplasur këshilltarët e Gostivarit. Shpëtim Xhelili nga BDI, tha se “do doja të jetë i pranishëm këtu të jetë edhe kryetari i komunës kur votojmë për nevojat dhe hallet…

Komuna e Gostivarit themelon edhe një ndërmarrje publike

Ndërmarrja e re do të merret vetëm me menaxhim të mbeturinave Komuna e Gostivarit themelon edhe një ndërmarrje të re publike. Ajo do të menaxhojë vetëm me mbeturinat në qytet dhe vendbanimeve përreth. Themelimi i kësaj ndërmarrje erdhi sot në…

Ja projektet për Gostivarin nga buxheti qeveritar

Dje në seancën e rregullt qeveritare zëvendësministrja e financave Dr. Shiret Elezi ka elaboruar një pjesë të madhe të punës që ka bërë Ministria e financave edhe atë projekte shumë të rëndësishme të cilat janë finalizuar dhe disa prej tyre…

Teatri i Gostivari shpalli konkurs për punësimin e tetë aktorëve

Instituti Nacional – IT Teatri i Gostivarit – TGV ka publikuar konkursin për pranimin e tetë aktorëve të ri në teatër.  Shpallja Publike me numër rendor 3/2019 parashikon angazhimin në punë të tetë përmbaruesve në kohë të caktuar në kohëzgjatje prej…