Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Gostivari

Qindra maska e doreza donacion për Shtëpinë e Shëndetit në Gostivar

Skafanderë, maska e doreza dhe mjete tjera higjienike këto ditë janë bërë donacion për mbrjtje të personelit mjekësor pranë Shtëpisë së Shëndetit në Gostivar. Bëhet fjalë për donacione nga kompani, institucione dhe individë , si: Këmbimore Alpina, marketet Montenegro, Kaçamaku…

Hapen pika për kontrolle stomatologjike, mbyllen ordinancat private

Duke e pasur parasysh mundësinë e zgjerimit të koronavirusit, ministria e shëndetësisë ka urdhëruar të gjithë shtëpitë shëndetësore në tërë territorin të hapin pika stomatologjike, por vetëm për raste urgjente. Banorët e Gostivarit tek dentisti do të shkojnë në Shtëpinë…

Në Pollog mbi 500 persona janë në vetizolim

Më shumë 500 persona në Tetovë dhe Gostivar ndodhen në vetëizolim, të cilat kanë udhëtuar jashtë shtetit ose për shkak të kontaktit të mundshëm me personat e infektuar me virusin korona. Një ndër to është edhe Adem Jashari. Ai erdhi…