Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Gostivari

Gostivar, 2 persona nuk e respektuan ndalesën e lëvizjes

Në periudhën prej 01 dhe 02 prill prej ora 19.00 deri 07.00, në rajonin e Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, gjithsej 6 persona e kanë shkelur vendimin për lëvizje të kufizuar (Tetovë-4 dhe Gostivar-2), të cilët janë privuar nga…

Taravari viziton pikat kontrolluese të Policisë

Kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari me bashkëpunëtorët e tij ka vizituar policët e qytetit të cilët kontrollojnë mbarëvatjen e lëvizjes së kufizuar pas orës 21. Fillimisht u vizitua pika kontrolluese te Gjykata e Gostivarit, prej ku kryetari i…

Gostivar, asnjë person nuk kundërshtoi orën policore

Në periudhën prej datës 31 mars/1prill, në periudhën prej ora 07.00 deri ora 07.00, në rajonin e Sektorit për punë të brendshme Tetovë, nuk ka pasur persona që nuk e kanë respektuar, gjegjësisht nuk e kanë shkelur vendimin për lëvizje…

Brenda 24 orëve të fundit janë mbyllur katër lokale në Gostivar

Inspektorati shtetërorë i tregut, në rajonin e Gostivarit ka mbyllur katër lokale të cilat kanë qenë të hapura dhe kanë punuar, me ç’rast lokalet përkohësisht janë mbyllur, kurse ndaj pronarëve janë përgaditur parashtersa adekuate. Deri më tani në territorin e…

Halil Kastrati dhuron 150 pako ushqimore në Gostivar

Sot 31.03.2020 Organizata komunale e kryqit të Kuq – Gostivar, në bashkëpunim me Komunën e Gostivarit pranuan donacionin e parë nga “Shoqata Bamirëse Jetimat e Ballkanit” nga Halil Kastrati. Donacioni është i përbërë nga 150 pako ushqimore, të cilët do…