Back to homepage

Gostivari

Ora policore, Prokuroria e Gostivarit kërkon gjobë në para për shtatë persona

Ora policore, Prokuroria e Gostivarit kërkon gjobë në para për shtatë persona

Të pandehurit në raste të ndara kanë kryer veprën penale – Mosrespektimi i rregullave shëndetësore gjatë epidemisë nga neni 206 paragrafi 1 i Kodit Penal. Ata nuk e kanë respektuar masaën dhe vendimet për ndalimin e lëvizjes së popullatës, kështu

Read Full Article
Evidentohet një rast i ri për vetizolim në rajonin e Gostivarit

Evidentohet një rast i ri për vetizolim në rajonin e Gostivarit

Në këtë periudhë, numri i përgjithshëm i personave që gjenden në karantinë shterore në rajonin e Gostivarit është 160, njofton Gostivari Sot “Numri i personave me dekleratë të nënshkruar për vetizolim është 63, kurse raste të reja në vetizolim në

Read Full Article
Ora Policore, në Gostiva vetëm një person nuk respektoi vendimin për lëvizje të kufizuar

Ora Policore, në Gostiva vetëm një person nuk respektoi vendimin për lëvizje të kufizuar

Në periudhën prej ora 07.00 të datës 13-prill, deri në ora 07.00 të datës 14 prill 2020, në rajonin e Gostivarit është regjistruar vetëm një rast që nuk respektoi vendimin e Qeverisë për lëvizje të kufizuar, njofton Gostivari Sot  “Personi

Read Full Article
Nuk po bëhet instalim i teknologjisë 5G në rajonin e Gostivarit

Nuk po bëhet instalim i teknologjisë 5G në rajonin e Gostivarit

Dje dhe sot në rrjetet sociale  u shpërnda një video ku shihen disa antena të montuara të telekomnikacionit në qytetin e Gostivarit, respektivisht ish objektet e mullirit të qytetit dhe objektet e kompleksit Bunar Petrol, por edhe në fshatin Negotinë,

Read Full Article
Gostivar, 4 punonjës mjekësorë të infektuar nga virusi

Gostivar, 4 punonjës mjekësorë të infektuar nga virusi

Katër personat e infektuar nga stafi mjekësor i spitalit të Gostivarit, nuk rrezikojnë funksionimin normal të këtij institucioni. Drejtori i Spitalit Jakup Jakupi tha se janë testuar edhe gjashtë persona nga stafi mjekësor ndërsa shtoi se punohet në zëvendësimin e

Read Full Article
Gostivar, Policia arreston 2 persona pasi kundërshtuan urdhërat!

Gostivar, Policia arreston 2 persona pasi kundërshtuan urdhërat!

Dje  rreth orës 19 e 40 minuta, në rrugëkryqin e Zdunjës në Gostivar, gjatë kohës së kufizimit të lëvizjeve janë privuar nga liria 44-vjeçari S.H. dhe 21-vjeçari M.H. nga Gostivari, për shkak të dyshimeve për ,,Pengim tëpersonit zyrtarë, në kryerjen

Read Full Article
Gostivar, nëntë persona hyjnë në vetizolim

Gostivar, nëntë persona hyjnë në vetizolim

Në këtë periudhë numri i personave të vendosur në karantinë shtetrore në rajonin e Gostivarit është 83, njofton Gostivari Sot “Numri i personave të rrij të evidentuar në vetë-izolim është 9 në rajonin e Gostivarit”, njoftuan nga Policia. Gostivari Sot

Read Full Article
Ora Policore në Gostivar, 5 persona janë privuar nga liria

Ora Policore në Gostivar, 5 persona janë privuar nga liria

Në periudhën prej ora 07.00 të datë 12.04.2020, deri ora 07.00 të datës 13.04.2020, në rajonin e Gostivarit gjithsej  5 persona janë privuar nga liria, për shkak të mosrespektimit të vendimit për kufizimin e lëvizjeve. Nga Policia njoftojnë se ndaj

Read Full Article
Spitali i Gostivarit, 8 punonjës shëndetësor të infektuar me CoVid-19

Spitali i Gostivarit, 8 punonjës shëndetësor të infektuar me CoVid-19

Në Spitalin e Gostivarit ka tetë punonjës shëndetësor tê infektuar me CoVid 19. Pas testimeve të kryera ditêve të fundit pasi pozitiv rezultuan tre punonjës, një mjek dhe dy motra medicinale, pozitiv kanë dalë edhe pesë të tjerë nga personeli

Read Full Article
Promovohet donacioni prej 55 kompjutorëve për rastet sociale në Gostivar

Promovohet donacioni prej 55 kompjutorëve për rastet sociale në Gostivar

Kompania Nani Print, sot promovoi donacionin prej  55 kompjutprëve të cilat kompania do të ua  dhurone fëmijëve nga familjet e rezikuara sociale, raporton Gostivari Sot  Pronari Qenan Sadiku potencoi që qëllimi i këtij aksioni është që ti ndihmojmë nxënësit nga familjet

Read Full Article