Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

Gostivari

Janë përgatitur vendime për izolim të 7 banorëve të rajonit të Gostivarit

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në periudhën (02/03-korik), për parandalimin e përhapjes së virusit Kovid-19, ndaj 98 personave (TE-58 dhe GV-40) janë përgatitur fletëpagesa për kundërvajtje për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës…

Denoncohet keqpërdorim në rrjetet sociale

Tetëmbëdhjetë vjeçarja banore e rrethinës së Gostivarit, dje (1-korik) në ora 20 e 30 minuta ka denoncuar, se një femër e panjohur me shum gjasa ish e dashura e ish të dashurit të saj, i ka keqpërdorur të dhënat e…

Denoncohe sulm fizik në Gostivar

Dje (1-korik) në ora 20 e 10 minuta, 38-vjeçari D.D. nga Mavrova, në SPB Tetovë ka denoncuar se rreth orsë 19 e 50 minuta, në rrugën ,,Vëllezrit Blaçevski” në Gostivar, ka qenë i sulmuar fizikisht nga tre persona të cilët…

Aksident në Turçan të Madh, lëndohet rënd 9-vjeçari

Dje (30-qershor) në ora 17 e 20 minuta, në rrugën lokale në fshatin Turçan i Madh ka ndodhur aksident trafiku me pjesëmarje të një traktori ,,IMT 539” me targa të Gostivarit, të cilin e ka drejtuar 29-vjeçari F.K. nga ky…

Regjistrohet tjetër përleshje fizike në Gostivar

Dje (30-qershor) në ora 17 e 40 minuta, 38-vjeçari N.O. nga fshati Vidushë e Gostivarit, në SPB Tetovë ka denoncuar se në rrrugën ,,JNA” në Gostivar, ku bashkë me vëllaun dhe nipin e tij kanë qenë duke kryer punë ndërtimore,…

Zënkë fizike në Banjicë të Poshtme

Dje (30-qershor) në ora 21 e 15 minuta, 29-vjeçari A.I. nga Gostivari në SPB Tetovë ka denoncuar se, rreth orës 19 e 15 minuta në Banjicë të Poshtme të Gostivarit, ka qenë i sulmuar fizikisht nga më shume persona, ku…

Objektet hotelerike, aktualisht nuk kryhen kontrolle nga organet kompetente

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, në periudhën (30-qershor/01-korik), për parandalimin e përhapjes së virusit Kovid-19, ndaj 83 personave (TE-61 dhe GV-22) janë përgaditur fletëpagesa për kundërvajtje për ,,mosveprim sipas rregullave gjatë periudhës…