Back to homepage

Gostivari

Filluan punimet për asfalltimin e një rruge lokale në fshatin Debresh

Filluan punimet për asfalltimin e një rruge lokale në fshatin Debresh

Filluam me punimet për asfalltimin e rrugës lokale në fshatin Debresh me gjatësi prej 464 m dhe gjërsi prej 6m. Punimet kryen në bazë të Kontratës nr.24-286/1 dhe Lejes për ndërtim PA1.nr.18-262 nga data 10.01.2020, bëri me dije kreu i

Read Full Article
Taravari: Prej sot të gjitha restoranet dhe kafiteritë mund të fillojnë të punojnë

Taravari: Prej sot të gjitha restoranet dhe kafiteritë mund të fillojnë të punojnë

“Prej sot të gjitha restoranet dhe kafiteritë mund të fillojnë të punojnë me shitje të kafeve me modelin blej dhe shko (në sistem të sporteleve)”, shkruan kreu i Gostivarit, Arben Taravari  Prej sot të gjitha restoranet dhe kafiteritë mund të

Read Full Article
Debreshi vazhdon të ndihmojë familjet e rrezikuara sociale

Debreshi vazhdon të ndihmojë familjet e rrezikuara sociale

“Lehtësoni dhe mos vështirësoni, është motoja që urdhëron Zoti i gjithësisë! Realizuam edhe fazën e tretë, pos pakove ushqimore dhe pordukteve të mishit, këtë herë bëmë edhe pagesën e faturave të energjisë elektrike për të gjitha familjet në nevojë, njoftuan

Read Full Article
Mërgimtari Shpresim Saliji shtroi iftar për bashkëvendasit e tij në Simnicë

Mërgimtari Shpresim Saliji shtroi iftar për bashkëvendasit e tij në Simnicë

Mbrëmë në Simnicë, mërgimtari Shpresim Saliji, shtroi një iftar për bashkëvendasit e tij. Erdhën me dhjetëra banorë, që nga ata më të moshuarit e deri te ata më të rinjtë. Përpara iftarit të pranishmit e shfrytëzuan këtë organizim për biseda

Read Full Article
Hapja e Xhamive, kompania “Emas Logistic” dezinfekton falas Xhamitë e Gostivarit

Hapja e Xhamive, kompania “Emas Logistic” dezinfekton falas Xhamitë e Gostivarit

Pas njoftimit nga ana e BFi të RMV-së se të martën e javës së ardhshme do të hapen Xhamitë, kompania për distribuimin e pijeve “Emas Logistic”, ka filluar me dezinfektimin e të gjitha xhamive në brendi të qytetit të Gostivarit.

Read Full Article
Nesër hapet tregu në fshatin Negotinë

Nesër hapet tregu në fshatin Negotinë

Shtabi Lokal i Krizave pranë Komunës së Vrapçishtit në mbledhjen e fundit të mbajtur gjatë ditës së sotme, ka vendosur të rihapet tregu në fshatin Negotinë. Ky treg do të vazhdon të jetë në funksion të qytetarëve sikurse edhe më

Read Full Article
Rast i ri i dhunës në familje në Gostivar

Rast i ri i dhunës në familje në Gostivar

Tredhjetë vjeçarja nga Gostivari dje (7-maj) në ora 13 e 40 minuta, në SPB Tetovë ka denoncuar se një ditë më herët rreth orës 14.00, bashkëshorti i saj 28-vjeçar me të cilin nuk kanë kurrorë, e ka malltretuar fizikisht dhe

Read Full Article
Gostivar, 100% respektohet urdhëri për lëvizje të kufizuar

Gostivar, 100% respektohet urdhëri për lëvizje të kufizuar

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për punë të brendshme Tetovë, në periudhën (07/08-maj) që ka të bëj me urdhërin e ndalesës për lëvizje, është evidentuar se në këtë rajon 10 persona (TE-10), të cilët nuk e kanë

Read Full Article
Gostivar, rreth 500 persona aplikojnë për ndihmë shtetërore

Gostivar, rreth 500 persona aplikojnë për ndihmë shtetërore

Rreth 500 persona nga Gostivari kanë aplikuar për ndihmë nga ana e shtetit. Bëhet fjalë për persona dhe kategori qytetarësh të cilët janë prekur drejtpërdrejtë nga kriza e shkaktuar nga virusi korona. Për të fituar këtë ndihmë, atyre tani u

Read Full Article
EVN dhuron 25 tablet për nxënësit dhe mësimdhënësit e SHMTK “Gostivari” në Gostivar

EVN dhuron 25 tablet për nxënësit dhe mësimdhënësit e SHMTK “Gostivari” në Gostivar

Kompania Energjetike EVN Maqedoni ka dhuruar 25 tabletë për nxënësit dhe mësimdhënësit e Shkollës së Mesmë Teknike Komunale “Gostivari” në Gostivar. Tabletët janë destinuar për nxënësit e profilit arsimor Elektroteknik për mirëmbajtjen e rrjetit elektroenergjetik, konkretisht përfitues të projektit 20-20-20

Read Full Article