May do të prezantojë projektligjin për Brexit në…

Një projektligj për zbatimin e marrëveshjes së Brexit do të prezantohet në javën e parë të qershorit, konfirmoi qeveria britanike. Downing Street tha se kjo ishte e domosdoshme nëse Mbretëria e Bashkuar do të largohet…

Policia gjermane pajiset me super makinë

BMW ka njoftuar planet për të prezantuar një shumëllojshmëri të automjeteve emergjente në “RETTmobil 2019”. Ylli i shfaqjes së këtij viti është një makinë e policisë bazuar në të gjitha Seritë 3 të reja. Ndërsa…

Sulmohet banesa e ambasadorit amerikan

Organizata anarkiste “Rubikon” ka gjetur një mënyrë aspak të këndshme për të shprehur kundërshtinë e saj, për mosdhënien e një lejeje të posaçme për ekzekutorin e organizatës terroriste “17 Nëntori”, Dimitris Kufodinas në Greqi. Anëtarë…

Gjuha kineze futet si lëndë në shkollat e…

Nga 1 shtatori  në shkollat e mesme të Serbisë do të mësohet në mënyrë fakultative gjuha kineze. Ajo që mbetet është mendimi pozitiv nga ministri i Arsimit Mladen Sarcec dhe Këshillit Kombëtar të Arsimit. Radivoje…

100 kandidatë shqiptarë futen në zgjedhje në Itali

Shqiptarët e përfshirën në politikë në shtetin italian sa vijnë e shtohen dhe këtë e dëshmojnë shifrat e të regjistruarve për zgjedhjet administrative, të cilat do të mbahen me 26 maj dhe që përkojnë në…

Pamje të rënda: Policia vret gruan shtatzënë

Një grua mund të dëgjohet duke bërtitur ‘Unë jam shtatzënë’ para se të qëllohej nga policia. Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për pamje që tregojnë grindjen midis gruas – që thuhet se ka qenë…