Gostivari Sot

mos humbisni asnjë lajm

FOTO LAJM

Gostivari gdhihet i mbushur me parulla: PSE JO?

Mëngjesi i të shtunës e gjeti qytetin e Gostivarit me grafite të shënuara me me moton “Pse Jo”, moto e idesë së Ali Ahmetit dhe BDI për Kryeministër Shqiptar në Maqedoninë e Veriut, njofton Gostivari Sot  Mediat e vendit njoftuan…

Filluam punimet për instalimin e rrjetit të kanalizimit në Çegran

Filluam punimet për instalimin e rrjetit të kanalizimit në fshatin  Çegran, në krahun 6, me gjatësi 650 metra. Gostivari SotPortali i pavarur informativ në gjuhën shqipe “Gostivari Sot” zyrtarisht filloi me misionin e informimit te popullatës me datë 22 Nëntor…

Gjoba për 58 qytetarë të Gostivarit, u hasën pa maska mbrojtëse

Gjatë 24-orëve të kaluara, sipas statistikave të Sektorit për punë të brendshme Tetovë, në periudhën (09/10-qershor), sipas të dhënavestatistikore në SPB-Tetovë, janë evidentuar 42 persona të rij (TE-40 dhe GV-2) në izolim me vendim të Inspektoratit shtetrorë sanitar shëndetsorë, ndërsa…

Plan strategjik për mbrojtjen e ajrit, ujit dhe tokës

Në kuadër të iniciativave ekologjike për mbrojtje të ambientit jetësor, Komuna e Gostivarit ka përpiluar një plan strategjik për mbrojtje të ajrit, tokës dhe ujit me disa ide që tashmë janë konkretizuar. Disa nga pikat e caktuara të investimeve tashmë…

Vijon aksioni me super çmime në ETC – Elkos Group Gostivar

🥇 LIDER I ÇMIMEVE TË LIRA #1ETC Gostivar prezanton Oferta dhe Zbritje ✔️Nga data 05 deri me 15 qershorKurse duke blerë më lirë 🛒#ETCGostivar #BestOffers #Topprices Posted by ETC – Elkos Group Gostivar on Wednesday, June 3, 2020 Gostivari SotPortali i…

Promovohen investimet në shkollën “Bashkimi”

Të gjitha klasat e para në shkollën fillore “Bashkimi” në Gostivar kanë pamje të re. Të reja janë edhe banjot, të cilat janë rregulluar sipas standardeve të fundit, zhveshtoret dhe palestra sportive. Për të parë nga afër investimet e fundit…

Spitali Gostivarit pajiset me steriliziues anti Covid 19

Spitali i Përgjithshëm i Gostivarit, ka bërë promovimin e një aparati të ri, gjegjësisht të sterilizatori të ajrit, i cili mundëson edhe zhdukjen e virusit korona përmes rrezeve ultar-vjollcë. Aaparati vjen si donacion nga Qendra Ndërkombëtare për Paqë dhe Tolerancë,…

5.000 maska donacion për Komunën e Gostivarit

Komuna e Gostivarit ka pranuar një donacion prej 5.000 maskave mbrojtëse nga Kompania “LEAR”. Informacioni është bërë i dtitur nga kryetari i Komunës së Gostivarit, Arben Taravari. “Sot pranuam donacion nga kompania “LEAR”, bëhet fjalë për pesë mijë (5,000) maska…