Back to homepage

Foto Galeria

Pamje nga Gostivari i vitit 1929

Pamje nga Gostivari i vitit 1929

Gostivari sot ua sjell fotografitë e rrala të qytetit të Gostivarit të realizuara në vitin 1929. Në këto pamje shihet hyrja e Xhamisë së Sahatit, Tregut të gjelbër dhe dyqane të ndryshme artizanatesh. Gostivari i vitit 1929 flet për zhvillim

Read Full Article
Mësuesit Shqiptarë në vitin 1951 në Gostivar 

Mësuesit Shqiptarë në vitin 1951 në Gostivar 

Mësuesit Shqiptarë në vitin 1951 në Gostivar. Ky organizat ishte udhëhequr nga Adnan Agai dhe e mbajti emrin “Shkëndija“. Shkëndija ishte një organizat ilegale që kishte për qellim edukimin dhe mësimin shqiptare në Maqedoninë Socialiste.

Read Full Article
Kampionati Ballkanin “Radika”, ngjarje reviale e vitit 1978 në Lumin Vardar

Kampionati Ballkanin “Radika”, ngjarje reviale e vitit 1978 në Lumin Vardar

Kampionati Ballkanin kaik në urjar të egra i quajtur “Radika”, paraqitet si evenimenti i parë dhe i fundit i këtij lloji në rajonin e gjerë të Gostivarit. Kampionati është mbajtur në vitin 1978. Në suaza të kampionatit Ballkanik “Radika”, është

Read Full Article