Filtër: E pavërtetë që Ambasada Amerikane ka publikuar organogram për punësimet në M-NAV ❌ Updated

Filtër në Flaka dhe Gostivari Sot, verifikoi informacionin – organogramin për M-NAV që nje faqe jo zyrtare dhe pa identitet në Facebook, pretendon ta paraqes si dokument nga Ambasada Amerikane në Shkup. Duke mos analizuar të dhënat që përmban organogrami

Read Full Article

Filtër: Arsovska lidere e Alternativës së Re, lajmi rezultoi i vërtetë ✔ Updated

Lajmi i publikuar në Flaka me titull: Ekskluzive: Danella Arsovska nuk formon parti të re, do të drejton një parti ekzistuese, hynë në labirinthin e rubrikës Filtër që pubilokohet në Flaka dhe Gostivari Sot. Me qëllim për të verifikuar informacionin,

Read Full Article